Møtet 3. april 2013

03.04.2013

"Fremtiden er elektrisk", Hilde Bakken, Konserndirektør, Statskraft

Velkomst

• President Anne (Torsvik) ønsket velkommen til møtet, takket de som hadde satt lokalene i stand og Torild på kjøkkenet

• Hilde Bakken, konserndirektør i Statkraft

• Hildegunn (Bomnes)
  • Britt H. (Sunde Trondsen)

Lystennerinnlegg - "Om godt vær.." - Haakon (Eriksen Haraldsrud)

Klubbsaker / Kunngjøringer

• Young Friends prosjektgruppen har hatt møte med ISS (International Summer School).
    • Av 39 kandidater er 16 plukket ut. De kommer fra Bosnia & Herzegovina, Kosovo, Kroatia, Serbia og Makedonia
  • Invitasjon til vervemøte, mandag 22. april kl. 18 – 21. Jfr. E-post fra presidenten.
  • Det er utarbeidet en analyse over OVRKs styrker, svakheter, muligheter og trusler som skal ende ut i en visjon for klubben.
    • Blir presentert av innkommende president 22. mai, sammen med klubbens mål og planer.

Foredrag -"Fremtiden er elektrisk", Hilde Bakken, Konserndirektør, Statskraft

• Eivald (Røren) introduserte konserndirektør i Statkraft, Hilde Bakken.
  • Elektrisiteten er unik. Den må produseres og brukes i samme sekund. Det fine med Statkraft er at selskapet også lagrer elektrisiteten.
  • Verdens energibehov øker. Store land som Kina og India har økende energibehov.
  • Det er mulig å utnytte kraften mer: Muligheter er el-bil, elektrifisere sokkelen, utnytte datalagring, transportsektoren, kraftutveksling med Europa.
  • Spørsmål fra Per Erik (Strømsø), Eva (Ervik), Erik H. (Jørol), Per Gustav (Lindeberg), Bjørn (Søsveen), Haakon (E. Haraldsrud), Anne (Torsvik).

Avslutning

• Trekning av vinlotteriet
  • Takk for i dag og vel hjem