Møtet 8. mai 2013

Kristian (Kristiansen)
08.05.2013

Velkomst

• Velkommen til alle fra Presidenten (Anne) - inklusive gjestene Hilde Thomassen (Per Erik Strømsøs kone)  og foredragsholderen
  • hilsen fra Hilde Sofie Hamre som oppholder seg på Kanariøyene som "pollen-flyktning"

• Hilde Thomassen
  • Kristoffer Rønneberg, Foredragsholder

• Knut (Søraas), leder for Org & Øk-komiteen, orienterte om bok-dugnadene like før skoleslutt i juni.
    • I tillegg kan vi få oppdrag fra Søraas Bok også i mai, dersom vi kan mobilisere nok frivillige.
    • Info kommer på mail og på våre hjemmesider snarest.
  • Til utvidet styremøte 15.mai er komitéledere for dette Rotary-år og neste innkalt sammen med nytt og gammelt styre.
    • Hovedsak blir oppdatering av OVRKs Retningslinjer samt gjennomgang av plan-dokumenter for videre klubbarbeid neste Rotary-år.
  • Det interne klubbmøtet 22.mai vil presentere resultatet fra det utvidete styremøte og resultatet av idédugnaden tidligere iår vedrørende et eventuelt lokalt prosjekt.

Lystennerinnlegg v/Arne Corneliussen

• John Bennet

Foredrag - "Politiske reformer i Kina?" - Kristoffer Rønneberg, utenrikspolitisk journalist i Aftenposten

Avslutning