Møtet 15. mai 2013

15.05.2013

"Garden inn i fremtiden", Oberstløytnant/Gardesjef Ole Anders Øie

Velkomst

• President Anne (Torsvik) ønsket alle velkommen.
  • Spesiel velkomst til kveldens eneste gjest - foredragsholderen Gardesjef Ole Anders Øye.

• Takk til alle som har bidratt til oppdatering av OVRKs retningslinjer – ikke minst til Knut (Søraas) som har sammenfattet alt.
    • Noen ord fra Eivald (Røren) om betydningen av denne prosessen…
  • Behov for frivillige i forbindelse med Rotary YOUNG FRIENDS-arrangement i sommer.
    • Mail kommer fra Kristian (Kristiansen).
    • Vi har også oppfordret samarbeidende klubber om å stille med frivillige i forskjellige sammenhenger, men vi trenger noen av dere også.
  • Utvidet styremøte i kveld, med nye og gamle komiteledere – mest som forberedelse av neste år og oppdatering av retningslinjene
  • Så – om dugnadsarbeidet vi kan tjene penger på i mai-juni
    • Knut..

• Per Gustav (Lindeberg)
  • Finn (Bjerke)

Lystennerinnlegg- "Londonreise med barnebarn", Nils (Grøholdt)

• John (Bennett)
  • Hilde Sofie (Hamre)

Foredrag - "Garden inn i fremtiden", Ole Anders Øie, Oberstløytnant/Gardesjef

• Arne Corneliussen introduserte foredragsholderen
  • Ole Anders Øie startet som Sjef H M Kongens Garde i desember 2011.
  • I løpet av den tiden har han reorganisert Garden mer mot dens kjerneoppdrag Kongevakten og som del av hovedstadsberedskapen.
  • Det var mulighet både under og etter foredraget å få møte en soldat som nå tjenestegjør i Garden.

Avslutning

• Trekning i vinlotteri