Møtet 19. juni 2013

Tor Petter (Gulbrandsen)
21.06.2013

Sommerfest og presidentskifte, og tre tildelinger av Paul Harris Fellow.

Sommerfesten ble i år holdt innendørs, i våre vanlige lokaler - som var nydelig pyntet for anledningen. Det skal sies at været heller ikke inviterte til de helt store utendørs gleder.

President Anne ønsket velkommen til den tradsjonelle sommerfesten, og ga ordet til lystenner Anne Marie (Hadenius).

Det er mange sommerbarn i klubben, som har merkedager i perioden frem til vi starter opp igjen: Bjørn (Søsveen), Ingvald (Liland), Anne Marie (Hadenius), Lise (Høst), Sigurd (Olsvold), Audun (Bell), Svennik (Høyer), Kirsten (Bugge Thorkildsen) og Valeria (Pruett).

Det var svært hyggelig at det ble tildelt hele tre Paul Harris Fellow. Den første gikk til vår fantastiske webmaster Kristian (Kristiansen), med spesiell henvisning til et stort arbeid både med nettsidene, og med administrasjon av logistikken rundt Young Friends.

Eivind (Bordewick) ble tildelt Paul Harris for sitt mangeårige og alltid positive virke i klubben.

Paul Harris ble videre tildelt Steinar Bryn, direktør i Nansen Dialognettverket. Han har vært en av våre store støttespillere i Young Friends, og har faktisk også vært nominert til Nobels Fredspris for å ha utviklet «innovative metoder og erfaringer for å lege sår og overvinne konflikter» i kjølvannet av konflikten på Balkan. Steinar hadde dessverre ikke aledning til å være tilstede denne kvelden, og vil derfor motta utmerkelsen senere.

Det var et spesielt morsomt sammenfall i familien Bordewick denne kvelden. Ikke bare fikk Eivind tildelt Paul Harris i vår klubb, men fru Inger hadde mottatt samme utmerkelse i sin klubb Akersborg to dager tidligere. Man skulle tro "noen hadde snakket sammen", men det var faktisk en sjelden tilfeldighet.

En som vi alltid setter pris på i klubben er Torill, som er et stort aktivum og alltid byr på veltillaget mat på møtene. Også kveldens meny med spekemat og rømmegrøt smakte utmerket. President Anne hadde med en sommerhilsen til Torill, og den ble overlevert til stor applaus.

På slutten av møtet kunne president Anne (Torsvik) løfte det tunge kjedet av sine skuldre og overlate det til Eivald (Røren). Anne ble takket for en glimrende ledelse av klubben i sitt presidentår, og Eivald ble ønsket lykke til med Rotaryåret 2013-2014.

Det ble utvekslet gode sommerønsker mellom alle medlemmer, og ønsket velkommen tilbake til høsten. Takket være stor innsats fra programkomiteen og innsats fra vår alltid pålitelige Per Arild (Mørk) kunne den tradisjonelle papirutgaven av vårt flotte høstprogram deles ut.

Vi starter opp igjen onsdag den 14. august - følg også med på våre websider i sommer.

GOD SOMMER!