Møtet 26. mars 2014

26.03.2014

"Hva er CO2 - venn eller fiende?"- Førsteamanuensis Tom V. Segalstad, NHM, UIO

Velkomst

• Presidenten ønsket velkommen til medlemmer og gjester

• Svein M. Fikke, Lørenskog RK
  • Tom Viktor Segalstad, Foredragsholder

• Knut (Søraas)
  • Karl (Stenhagen)
  • Hildegunn (Bomnes)

Fremmøtet: 24 medlemmer

Lystennerinnlegg - "Om Kjentmannsmerket.." - Anette (Bjerve)

• Minneord til Johan L'orange - Eivind (Borkewinck)
  • Tur til Eidsvoll - Hildegunn (Bomnes)
  • Rekruttering - Thomas (Willoch)
  • Klubben har blitt forespurt av innkommende Distriktsguvernør (DGE) om å stille en kandidat til stillingen som Assisterende Guvernør (AG) for region 1 i Distrikt 2310.
    • Styret har med glede nominert en velkvalifisert person, nemlig Tor Petter, som har sagt ja til å være kandidat.

Foredrag - "Hva er CO2 - venn eller fiende?"- Forsker Tom Viktor Segalstad, NHM, UIO

• Foredragsholderen ble introdusert av Ragnar (Østrem)
  • Han tok for seg hvordan vi omgås gassen CO2 i dagliglivet og i Jorden, og de kjemiske og fysiske lover som styrer CO2.
  • Han diskuterte grunnlaget for de påståtte skadevirkninger CO2 skal kunne ha.
  • Disse ble veid opp mot viktigheten av CO2 for å gi oss mat og oksygen, for opprettholdelse av livet på Jorden

Avslutning