Møtet 9. april 2014

Anette (Bjerve)
09.04.2014

Knut (Søraas) presenterte klubbens planer og mål for sin presidentperiode 2014-15.

Velkomst

• Presidenten ønsket velkommen til medlemmer og gjester

• Mats Kvilhaug - Gimle Rotaract
  • Ole Martin Steien - Gimle Rotaract
  • Samra Jasareul - Gimle Rotaract
  • Ingvild Nygård - Gimle Rotaract
  • Kjell Boge - Gimle Rotaract
  • Rie Nygaard - Gimle Rotaract

Fremmøtet: 34 medlemmer og 6 gjester

Lystennerinnlegg -"Kampen mot polio nytter!" - Anne (Torsvik)

• Org.- & Økonomikomité ved Dag (Angelsgår) redegjorde for hvilke oppgaver komiteen utfører: Sette opp møteansvarlige, Lystennerliste og vedlikehold av håndboken.
  • Bladet Rotary Norden vil nå utgis digitalt, de som fortsatt ønsker å motta bladet på papir må gi beskjed om det. Dette vil gjøre at klubben sparer mange kroner i portokostnader.
  • Boken til Anita Krohn Traaseth: GODT NOK for de svina . Forfatteren hadde med seg en del bøker for salg på Klubbmøtet den 2. april. Disse forsvant hurtig. Dersom ytterligere noen av medlemmene skulle ønske å kjøpe et signert eksemplar til kr. 300 (redusert pris), bes vedkommende ta kontakt med Eivald (M. Q. Røren).

Foredrag - "Klubbens planer og mål (KPM) for 2014-15" - Knut (Søraas), innkommende president

Avslutning

• Møtet ble avsluttet med trekning i vinlotteriet.