Møtet 18. juni 2014

Tor Petter (Gulbrandsen) (tekst og foto)
21.06.2014

Årets sommeravslutning med presidentskifte fant sted i strålende sommervær i Evas hage.

Omgivelsene og stemningen var av høyeste klasse da klubben markerte avslutningen av Rotaryåret 2013-2014 i tradisjonell stil.

Det ble servert rømmegrøt og deilig spekemat med passende tilbehør.

Det var stor deltakelse, og ikke minst veldig hyggelig at mange av våre eldste medlemmer deltok denne flotte sommerkvelden.

Vår nye komité for Paul Harris, ledet av Morten Bjerkan, hadde innstilt utmerkede kandidater til å motta denne høye utmerkelsen: Britt Helene Sunde Trondsen og Per Gustav Lindeberg. Her ser vi de nyslåtte innehaverne av Paul Harris, som blir gratulert av president Eivald Røren og Morten Bjerkan.

I Rotary skal hjulet alltid rulle videre.  Eivald Røren ble takket for flotte bidrag i sitt år som klubbens president. Her gir han noen formanende ord med på veien til sin etterfølger. Knur Søraas.

Knut Søraas takket for tilliten. Klubben ønsket ham velkommen som ny president for 2014-2015.

Kvelden ble avsluttet med trekning i vinlotteriet. Etter flott innsats av programkomiteen og trykking ved Per Arild, kunne alle også få med seg hjem et eksemplar av klubbens høstprogram, med flotte og interessante møter.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen tilbake til høstsemesterets første møte, som biir den 13. august. Vi minner om at mange klubber også opprettholder virksomhet gjennom sommeren og gjerne tar imot gjester.