Møtet 14. januar 2015

Kirsten (Bugge Thorkildsen)
14.01.2015

Velkomst

• Presidenten ønsket velkommen. Det er 39 medlemmer til stede her i dag.

• Tommy Hjort, Ludvika RK
  • Inger Bordewick, Akersborg RK
  • Terje Johannessen, Røa RK
  • Rolf Mikkelsen, Borge RK
  • Napia Nordal, Borge RK
  • Sverre Søraas

Merkedager - Ingen

Lystennerinnlegg – "Om ytringsfrihet.." - Knut (Søraas)

• Boklisten, eller det vi tidligere kalte Søraas Bok: Vi får jobb mandag 19. januar, på privatistskolene Sonans og Akademiet. Dag, Morten og undertegnende stiller. Gisle har allerede gjort en innsats 12 januar. De øvrige dagene som vi nevnte i utsendelsen i desember viser det seg at det ikke er behov for oss. Budsjettmessig ligger vi nå omtrent der vi skal på denne inntektsposten.
  • Oslo RK: Arrangerer en heldags lederkonferanse under navnet På rett spor, 10. mars 2015. Det handler om verdiforankret bedriftskultur og samfunnsansvar, korrupsjon vil bli behørig belyst. De ønsker å skape en arena for å dele, diskutere og hente inspirasjon til videreutvikling av kultur og verdier i din virksomhet. Programmet ser veldig interessant ut, en lenke til konferansen ligger på vår nettside. Åpent for alle også ikke-rotarianere, 10. mars på Bristol hotell i Oslo, kl
  • Håndboken, oppdateringen Julen 2014, ligger nå på nettet.

• Anne (Torsvik)

Foredrag - "Mot ny kald krig? - Russlands strategi overfor sine nærområder" - Kjell Dragnes, tidligere utenriksredaktør i Aftenposten.

Neste møte - "Født sånn eller blitt sånn?" - Professor Dag Hessen

Avslutning

• Møtet ble avsluttet med trekning i vinlotteriet.
  • Takk til Torill, Dag og Petter