Møtet 3. juni 2015

Margrethe (Lied) 3. juni

Anne (Torsvik) 5. juni

Anne (Heimdal) 5. juni.

Lystennerinnlegg - "Om Stillheten Efterpå og Rulle rundt.." - Svein Erik (Brodal)

• Boklisten, eller tidligere Søraas Bok: Mandag 15, torsdag 18 og fredag 19. juni: Da er det henholdsvis Treider, Wang og Foss og vi må stille med i hvert fall to personer hver av disse dagene. Viktige inntekter for klubben, hyggelig for de som er med, merk av disse dagene i kalenderen! Gjør vi det, når vi budsjettet vårt. Dag er innpisker!
  • Det blir også i år sommeravslutning i Eva’s have. 17 juni kl 17. Meld dere på, fristen er 10. juni. Invitasjon er sendt til alle. Og det koster en bagatell i forhold til hva det gir. Lise har med påmeldingslister, men det går an å melde seg på på nettet, mail er utsendt til alle.
  • Guvernørens månedsbrev har kommet. Det ligger nå på vår nettside, ta en titt på det, det er flere interessante saker der, bl. a om reiser i Rotary-regi.
  • Rotaryåret er snart slutt og jeg minner om at gammelt og nytt styre møtes 10 juni. Da skal også sittende og nye komiteledere komme, samt at Kristian som web-master. Vi vil da gjennomføre den praktiske delen av overføring av sakene til den nye administrasjonen.
  • Tor Petter har gjort en formaterings jobb slik at nå er den oppdaterte Håndboken vår ferdig. Den er nyttig for alle, og blir tilgjengelig for alle på hjemmesiden vår. Og den er nyttig for «hand-over-møtet» 10. juni.

Foredrag - "13 år med Smoke-Rings" - Knut Borge

Knut Borge er en allsidig journalist med erfaring så vel fra den kullørte presse som fra dagspressen. Best kjenner vi ham vel fra NRK der han basert på sin free-lance tilværelse har medvirket i forskjellige program.

Best husker de musikkinteresserte ham fra programmet "Swing & Sweet" sammen med svensken Leif "Smoke-rings" Anderson, som gikk på luften i 13 år. Knut er europamester i "gjett på jazz".

Knut Borge holdt et underholdende kåseri til minne om sin gode venn, Leif "Smoke-rings" Anderson.

Vi fikk høre litt om hvordan Leif var som person, hans tilbøyeligheter, og morsomme episoder han og Knut hadde i løpet av sin tid sammen.

Vi ble også servert flere gamle jazz lydspor.

Avslutning

• Trekning i vinlotteriet
  • Neste møte: "Refleksjoner over Norges 200-års feiring av Grunnloven" Professor Nina Wirtozek
  • Takk: Torill, Per Arild, Eva F