Møtet 14. januar 2009

Eva (Fosse)
14.01.2009

"Hvordan går det med Tønnes helsereform. Hva er problemstillingene og utfordringene nå?" - Åge Danielsen, tidligere direktør for Rikshospitalet-Radiumhospitalet

Ord for dagen

• Margrethe (Lied): Ukens sitat kommer selvfølgelig fra filosof Arne Næss, som døde i går, 96 år gammel:
  • Livet er jo vidunderlig, men det å være levende er ingen spøk.

Medlemmer som møtte: 34

• Foredragsholderen Åge Danielsen, Maridalen RK., tidligere administrerende direktør i Rikshospitalet Radiumhospitalet.
  • Anne Stray
  • Dan Siggerud

Ingen merkedager

Lystenner

• Hilde Sofie (Hamre) snakket om venner og vennskap som må pleies. Tente lyset for at stien / veien som SRK-medlemmene tråkker til Schafteløkken blir bred og vid.

Ti-gris

• Arne (Corneliussen) skal holde foredrag i Akersborg RK om situasjonen før Barak Obama tiltrer. Han takket Eivind (Bordewick) som har sin kone Inger i Akersborg, for at kontakt ble opprettet.
  • Sigurd (Olsvold) minnet om at RI arrangerer internasjonalt mesterskap i slalom i Italia om to måneder. De som ønsker å delta, kan kontakte Sigurd.
  • Gunnar Svendsen hilste fra vårt tidligere medlem Erling Thomas von Düring. De møtes på trim!

• Margrethe: Peismøtene skal holdes komitévis, med to temaer: 1) Bærekraftig utvikling og adferd. 2) Evaluering av nåværende komitéstruktur. Grunnlagsmateriale vil bli utsendt.
  • Eivind (Bordewick) minnet om at kontingent må innbetales.
  • Anne (Torsvik) minnet om at besvarelsene på spørreundersøkelsen må leveres inn i dag. De som ikke har svarene klare, kan sende skjemaene til henne snarest mulig: Anne Torsvik, Svenstuveien 12A, 0781 Oslo.

Foredrag

• Tidligere direktør for Rikshospitalet-Radiumhospitalet, Åge Danielsen: Hvordan går det med Tønnes helsereform. Hva er problemstillingene og utfordringene nå?

(Eva)