Møtet 30. september 2009

Kristian (Kristiansen)
30.09.2009

"Klima og CO2; En velbegrunnet hypotese?" - Ole Humlum, professor i fysisk geografi, Universitetet i Oslo

• Presidenten, Tor Petter (Gulbrandsen), åpnet møte med referanse til en ny avtale Storberget (justisministeren) har gjort med politiet som tar effekt i morgen. Det vil derfor være mindre sjanse for å bli tatt for en ugjerning i kveld.

• Otto Ramm Foss - medlem i SRK for 11 år siden
  • Gunnar og Elisabeth Østrem
  • NN1
  • Siri John
  • Carl Övergaard (se under)

Merkedager - Ingen

Medlemmer tilstede: 28

Lystenner

• Carl Övergaard skal taes opp som nytt medlem 14. oktober med Margrethe (Lied) og Audun (Bell) som foresatte
  • Trygve (Lindeberg) har valgt å si opp sitt medlemskap i Skøyen Rotary Klubb på grunn av sin sviktende helse og derfor manglende mulighet til å delta på møteme. Styret fikk derved anledning til å utnevne ham, høyst fortjent, til Æresmedlem av Skøyen Rotary Klubb - Gratulerer!
  • Lutefiskaftenen er berammet til 25. november i Holmenkollen Tennisklubb. Mer informasjon kommer senere.
  • Endring i møteprogram neste uke - Guvernørbesøket er utsatt til januar. Margrethe vil lede møtet og ber om forslag og bidrag til innhold.

Ti-Gris

• Kristian (Kristiansen), i egenskap av WEBmaster, utfordrer medlemmene til designkonkurranse av "selgende" innhold om hvorfor man skal bli medlem av Skøyen Rotary Klubb. Premie til beste utkast, skisse eller manus er en GOD flaske vin. Fristen er neste møte - onsdag 7. oktober 2009.
  • Sigurd (Olsvold) om billige mobilabonnement og andre rabatter
  • Arne (Cornelieussen) om UD's manglende database over norske bedrifter i Jordan

Foredrag - "Klima og CO2; En velbegrunnet hypotese?"

(Kristian)