Møtet 1. april 2009

Anne (Torsvik)
01.04.2009

"Faderen - Peder Bjørnson" - Forfatter Edvard Hoem

Velkommen og ord for dagen

• Margrethe ønsket som vanlig velkommen, bl.a. med noen betraktninger om opphavet til 1.aprilspøken - muligens en fransk skikk så langt tilbake som 1500-tallet!

• Forfatter Edvard Hoem (foredragsholder)
  • Lynne Walker
  • Lise

• Hildegunn (Bomness)
  • Britt (Helen Sunde Throndsen)

Lysetenner

• Agnes Beate (Fosse) tente et lys for det postive i den norske skolen.

• Margrethe redegjorde for beslutningsprosessen i forbindelse med et forslag om navneskifte fra Skøyen Rotary til Frogner Rotary. Forslaget er styrebehandlet, og blir lagt fram på møtet 15.april.
    • Det vil voteres over på møtet 29.april.
    • Navneendringen vil kreve 2/3 flertall
  • Visepresident, Tor Petter Gulbrandsen minnet om at de som har spesielle ønsker om endringer sin deltagelse i forskjellige komitéer.
  • Per Gustav Lindeberg oppfordret videre til kjøp av bildene kunstner og SRK-medlem Trygve Lindeberg har donert til klubben for å skaffe flere midler til "Young Friends"-prosjektet.

Foredrag med påfølgende spørsmål & svar

• Forfatter Edvard Hoem holdt et humoristisk, fyndig og anekdotisk foredrag om "Faderen - Peder Bjørnson".

(Anne)