Møtet 22. april 2009

Eva (Fosse)
22.04.2009

" Eiendomsmarkedet med vekt på Lov om eiendomsmegling som trådte i kraft 1. januar 2008" - Eiendomsmegler Beate Ellingsen.

Ord for dagen

• Gunnar (Svendsen) ledet møtet for Margrethe som var opå et Rotary-møte annet sted.
  • Kultur-Norge får Grasrot-smuler. Til nå er det kommet inn kr. 239 til SRK.
  • Utlodding av fem vinflasker. Kr. 20 pr. lodd! Vinlotteriet innbragte kr. 2.320

• Foredragsholderen Beate Ellingsen, eiendomsmegler og siv.øk
  • Inger Bordewick (Beates mor!)
  • Lise Høst

Medlemmer til stede: 27

• Trygve (Lindeberg)
  • Gisle (Hollekim)
  • Ragnar (Østrem)
  • Hilde Sofie (Hamre)

Lystenner

• Svein Erik (Brodal) om hastverk-samfunnet med støy og høyt stressnivå. Tente lys for et stillere og roligere samfunn.

Ti-gris

• Ragnar. Godt å å være tilbake.
  • Gunnel. For et nyfødt prinsesse-barnebarn.
  • Hilde. For Glittre, hvor hun har vært i tre dager. Flott rehabiliteringssted for lungesyke, drevet av LHL. Bør støttes.

• Audun (Bell) om årets utflukt til Fornebu-parken onsdag 20. mai. Mat ca. kr. 200,-. Mer informasjon kommer snart.
  • Tor Petter (Gulbransen) om navnskifte-saken fra Skøyen til Frogner: Avstemning skjer på neste møte 29. april. Det blir innlegg av tilhenger, antagelig forslagsstilleren Bjørn (Søsveen), og av motstander Invald (Liland). Skriftelig, hemmelig avstemning.
  • Tor Petter om Distriktssamling i 2310. SRK med en største delegasjon. Innkommende guvernør Per Olav Stenseth la vekt på omdømme, og går inn for opprettelse av et tiltaksfond. Young friends fikk positiv omtale.

Foredrag

• Eiendomsmegler Beate Ellingsen, leder et konsulentfirma som har tilbud til bransjen. Siviløkonom og meglerutdannelse.
  • Tema. Eiendomsmarkedet med vekt på Lov om eiendomsmegling som trådte i kraft 1. januar 2008.
(Eva)