Møtet 6. mai 2009

Kristian (Kristiansen)
06.05.2009

"Journalisten - fra anonym formidler til samfunnsrefser" - Dr. Philos og Professor Emeritus UiO Svennik Høyer

Velkommen og ord for dagen

• "Ofte tillater vi oss selv å bli forarget over små ting som vi skulle overse og glemme. Vi mister mange uerstattelige timer surmulende over plager som, om et års tid, vil være glemt av oss og alle andre, Nei, la oss vie livene våre til verdifulle handlinger, store tanker, virkelige følelser." Andre Mauris, 1885 - 1967, Skribent.

• Lise Høst
  • Britt Stenberg, SIW

Fremmøte ca. 27 medlemmer

• Finn (Bjerke)
  • John (Bennet)

Lystenner

• Olav Krosby - Finanskrisen

• Ola - Sture Larre
  • Sjur - Vårens vakreste eventyr - Kragerø skjærgård
  • Bjørn - Norges økonomi større enn Sveriges
  • Agne Beate - Hytte i Eggedal

• Navnendring - Resultatet av avstemningen: 26 ja, 4 nei, 3 blanke.
    • Styret sender brev til Guvernøren Lars W. Eide og ber ham medvirke til at klubbens navn blir "Skøyen og Frogner Rotary Klubb"
  • Audun - Årets utfart til Fornebuparken.
    • Påmelding innen neste møte
  • Per Gustav - "Young Friends".
    • Skuffende interesse hos SRK for vertskap 7-9 august

Foredrag

• "Journalisten - fra anonym formidler til samfunnsrefser". Foredragsholder Dr. Philos og Professor Emeritus UiO Svennik Høyer

(Kristian)