Agnes Beate Steen Fosse - Adm. direktør

Agnes Beate (Steen Fosse)
24.03.2010

Fra 1995 har jeg jobbet med internett som grunnlag for handel og forretningsdrift og har bred ledererfaring fra nettbaserte virksomheter.

Jeg var blant annet med på å lansere Aftenpostens første satsing på rubrikker på nett og var senere ansvarlig for å utvikle og lansere FINN.no.

Har også bidratt til å påvirke rammebetingelser for online virksomhet og danne grunnlag for tryggere netthandel gjennom eforum. I nesten 7 år var jeg administrerende direktør i Standard Online AS (standardiseringen i Norge sitt salgsselskap) hvor salget skjer gjennom netthandel og betydelige tjenester er nettbaserte. Jeg er nå daglig leder i Blomqvist nettauksjon, hvor man kan kjøpe og selge antikviteter og kunst. Blomqvist nettauksjon er kulturarv på nett!

Bakgrunn/utdanning
Sivilmarkedsfører, mastergrad i samspill og ledelse og strategisk elektronisk strategisk foretningsdrift.

Kjernekompetanse

Generell lederkompetanse samt utvikling og gjennomføring av strategier for og ledelse av nettbasert virksomheter. Organisasjonsarbeid, med fokus på påvirke rammebetingelsene for elektronisk handel og forretningsvirksomhet, PR-virksomhet, fasilitering av fagnettverk, deltakelse på ulike arenaer i offentlig regi er eksempler på sentrale aktiviteter, samt Styrearbeid både i rollen som styremedlem, men også som administrerende direktør med rapportering til styret.

Tidligere praksis
Jobbet i ca 10 år i ulike mediers annonseseksjoner både med Ernst G. Mortensens Forlag (ukepresse), TV4 Norge, i Aftenposten, samt med salg og utleie av film i Norsk Filminstitutt. Jeg var leder for interesseorganisasjonen eforum og merkeordningen Nsafe.no i 8 år.

Interesser utenom jobb
I tillegg til å være rotarianer er jeg med i mye frivillig arbeid blant annet knyttet til barnas fritidsaktiviteter som speider og korps, sitter i 2 styrer, er glad i turer sommer som vinter og elsker å lage mat og arrangere selskap.

Kontaktinformasjon:
Epost: agnes@noks.no