Møtet 24. mars 2010

• Britt (Sunde Trondsen)
    • Carl (Övergaard)

Medlemmer tilstede: 31 og 4 gjester

Lysetenner "Om sosiale medier.."

• Presidenten Tor Petter (Gulbrandsen) tok opp hvordan vi gjennom vår  PC og Internet kan delta i halvveis sosialt liv, med de fleste former for henvendelser, bortsett fra det spontane, fysiske nærvær.
    • Eksempler på dette er Facebook, Juuger.com., Digg.com., Flickr, BitTorrent , Nettby, Blink, Wikipedia, Jammer, mikroblogging, YouTube, Linkedin og Twitter.
      • Ødelegger 'sosiale medier' produktiviteten på norske arbeidsplasser?
      • Er ungdommen pålogget gjennom sin mobiltelefon?
      • Eller sitter ektefeller hjemme med hver sin laptop i stedet for å snakke sammen?
      • Eller er problemet det motsatte - at norske bedrifter mangler en klar strategi om hvordan de kan utnytte 'sosiale medier'?
    • Det som er bra er at sosiale medier kan brukes til vår virksomhet i Rotary. Jeg kan gi to eksempler:
    • Jeg tenner et lys for at Rotary kan bruke sosiale medier på en fornuftig måte til å skape samhold og til å fremme våre saker.

Kveldens foredrag - ""Er Kina den nye trusel?", Anders Sjåstad

(Svennik)