Møtet 7. april 2010

Kristian (Kristiansen)
07.04.2010

• Tor Petter (Gulbrandsen) ønsket velkommen og informerte om at Klubbsaker i dag vil fokusere på jazzkonserten i Frogner kirke på søndag

• Per Erik Strømsø - invitert av Karl (Stenhagen)
  • Gry Rohde Nordhus - Foredragsholder

Lystenner - "I det godes tjeneste.." - Gisle (Hollekim)

Merkedager - ingen

• "Vel overstått"-gratulasjoner til Britt (Sunde Trondsen)
  • Applaus og takk til Anne (Torsvik) for at Rotary PolioPlus-videoen ble vist på TV 2 1. påskedag mellom Dagsnytt og Værmeldingen - snakk om "Prime Time" treff!

• Per Gustav (Lindeberg) om onkel Trygve som nå er på pleiehjem
  • Sigurd (Olsvold) med advarsel om likheten mellom emballasjen for øyendråper og lynlim !

• Tor Petter med en innstendig appell til medlemmene om å støtte jazzkonserten i Frogner kirke søndag 11. april ved at alle 50+ medlemmer kjøper minst 5 billetter hver.
    • Til nå er det solgt bare i underkant av 100 billetter og kirken har plass til nesten 1000 mennesker !
    • Arranger en ramme rundt konserten; inviter familien/venner til søndag middag før konserten, til en tur som ender i kirken eller til å samles etter konserten (for eksempel på Egon som Anne har gjort)
  • Kirsten (Bugge Thorkildsen) informerte om markedsføringen så langt
    • pamfletter og plakater er fortsatt tilgjengelige.
  • Margrethe (Lied) har ordnet med notis både i Lokalavisen Frogner torsdag 25. mars siden 20 og i Aftenposten Aften torsdag 8. april side 38

Se selv den supre eksponeringen hun har fått til !

• Gunnar (Svendsen) refererte til den svært vellykkede konserten arrangert av Eiksmarka Rotary Klubb
    • Over 90 % av medlemmene støttet tiltaket ved billettkjøp - i SRK er det bare 10 - 15% hittil
    • Ba alle i SRK ta seg råd til å kjøpe 5 billetter (kr. 1 000) eller mer og gi bort til venner eller familie hvis de ikke får solgt billettene.
    • Forsikret at Jazzin' Babies er det beste vi har i denne sjangeren og blir en enestående opplevelse i kirken

Foredrag - "Åpenhet og kommunikasjon i krise" - Kommunikasjonsdirektør i Siemens AS, Gry Rohde Nordhus

• Siemens opplevde en omdømmekrise for et par år siden i tilknytning til beskyldninger om korrupsjon og bedrageri.
    • Hvordan takler et selskap slike beskyldninger, og hvordan skape troverdighet og åpenhet internt og eksternt i en situasjon hvor man ikke selv riktig vet hva som er sant og hva som ikke er sant?
  • Kommunikasjonsdirektør Gry Rohde Nordhus ga oss et levende innblikk bak kulissene, og fortalte om hvordan Siemens opplevde og taklet omdømmekrisen som rammet selskapet.

Vinlotteriet

• 3 viner fra distriktet Corbiéres i Syd-Frankrike bragte inn ca kr. 1 500.

(Kristian)