Møtet 14. april 2010

Kristian (Kristiansen)
14.04.2010

"Norsk Shipping i kjølvannet av finans krisen - status og utsiktene fremover" - Tore Forsmo, Direktør i NRF, avd. for Maritim Kompetanse og Rekruttering

• Tor Petter (Gulbrandsen) ønsket velkommen

• Terje Johansen - Røa Rotary Klubb
  • Arne-Kristian Dehli - Holmenkollen Rotary Klubb
  • Thorbjørn Strand
  • Per Strømsø
  • Alf Nordlund
  • Jan Olav Steensland - Ekeberg Rotary Klubb
  • Nils Thomas Dannevig - Majorstuen Rotary Klubb
  • Rabbe Lund - Oslo Rotary Klubb
  • Tore Forsmo - Foredragsholder
  • Morten Engebretsen - Athenium Rotary Klubb

Lystenner - "Om meningen med livet ..." - Hilde Sofie (Hamre)

• Gunnel (Wullstein)
  • Jomar (Kuvås)

• Jazzkonserten sist søndag i Frogner kirke
    • Gode nyheter
      • Fantastisk konsert
      • fantastisk solist
      • fantastisk innsats i marketing
    • Dårlige nyheter
      • Alt for få deltagere
      • Mye strev
      • Lite overskudd
  • Lokalprosjektet på Vestkanttorget
    • Gode nyheter
      • Vi har både "lopper" og mannskap til lørdag 8. og 15 mai
    • Dårlige nyheter
      • Vi mangler begge deler til lørdag 22. og 29. mai.
      • Rotarianere - still opp med "lopper" og egen innsats!

T igris

• Tor Petter som skrøt av Oslo Kommunale Legevakt
  • Anne-Marie (Hadenius) som har vært i Japan. Så en flokk av nydelige, hvite Prius'er (les Toyota)

Foredrag - "Norsk Shipping i kjølvannet av finans krisen - status og utsiktene fremover" -Tore Forsmo, Direktør i NRF, avd. for Maritim Kompetanse og Rekruttering

• Dagens foredragsholder er sivilingeniør i marin teknikk fra NTH. Forsmo har lang norsk og internasjonal skipsfarts erfaring, fra rederi, sjøforsikring, klasseselskap, sjøfartsmyndigheter inkludert FN.
  • Han har i mange år hatt ledende stillinger innen strategi, markedsutvikling, operativ og administrativ ledelse, kvalitetsledelse og IKT ledelse. Som foredragsholder har han ekstra god ballast fra norsk og internasjonal pressehåndtering og -kommunikasjon. Han har norsk og internasjonal kompetanse fra styrer, utvalg og komiteer i offentlig og privat sektor. Han kom til Norges Rederiforbund i 2009.
  • Hans foredrag tok blant annet for seg krevende tider for norsk maritim næring men også muligheter for maritim vekst. Norge er fortsatt en ledende maritim nasjon hvor kvalitetsskipsfart gjør seg sterkt gjeldende både på miljø, sikkerhet og innovasjon med stor kompetanse både til sjøs og på land.

(Kristian)