Møtet 21. april 2010

• Bent Aaby
  • Andreas Bomann-Larsen

Fremmøte:

Lystenner - "Om vennskap ..." - Lise (Høst)

• Harry (Rødner)

• Young Friends II
    • 10 studenter er nominerte og godkjent av Sommerskolen
    • Vi trenger fortsatt flere vertsfamilier til helgen 6.-8. august, meld dere til Per Gustav
  • Lokalprosjektet på Vestkanttorget
    • Vi mangler fortsatt både "lopper" og mannskap til lørdag 22. og 29. mai. og i juni.
    • Og ikke glem utstyr til Golfmarkedet på de samme dagene.
    • Skøyen Rotarianere - still opp med "lopper" og egen innsats!

T igris

• Bjørn (Søsveen), Tor Petter, Eva (Fosse), Tor Petter (igjen), Lise og Ola (Lundgaard) - alle med sine ASKEFNATTER

Foredrag - "På vaksinasjonstur til India for PolioPlus" - Anne (Torsvik), Skøyen Rotary klubb

• I begynnelsen av februar i år ble den månedlige poliovaksineringen nok en gang gjennomført i Agras fattigkvarterer i India. PDG Sverre Bjønnes, Oslo RK, og Anne Torsvik fra vår klubb deltok i vaksineringen.
  • I sitt lysbildeforedrag formidlet Anne fargesterke inntrykk fra de to hektiske vaksinasjonsdagene og rundreisen i Indias "gyldne triangel" (Delhi-Agra-Jaipur). Hun satt også møtet med virkeligheten i Agras fattigkvarter inn i en litt større PolioPlus-sammenheng.

Vinlotteri

• To røde og en hvit spanjol ble loddet ut til stor jubel for vinnerne!

(Kristian)