Møtet 16. juni 2010

Anne (Torsvik)
18.06.2010

Årets siste klubbmøte og sommerfest ble avholdt 16.juni i Eva og Pelles hage - i strålende sol, blide fjes, opptak av nytt medlem og presidentskifte.

Først gjennomførte Tor Petter sitt siste klubbmøte, og Margrethe var kveldens lysetenner med et personlig og tankevekkende innlegg om vennskap og støtte med tittel: "Fra arbeidstaker til ufrivillig arbeidssøker - til arbeidstaker igjen..".
Deretter gikk sommerfesten av stabelen. Hovedrett var spekemat med øl, vin eller alkoholfri drikke. Etter hovedretten ble det flott opptaksseremoni av Morten Bjerkan, tidligere Lørenskog Rotary Klubb.

Morten har 40 år bak seg som Rotarianer og har innehatt alle verv et klubbmedlem kan ha, inklusiv vært guvernør i Distrikt 2260. Men etter å ha besøkt vår klubb med jevne mellomrom dette halvåret - og fordi han bor langt nærmere oss enn Lørenskog, meldte han sin interesse for en overgang til Skøyen Rotary Klubb.

Faddere er Tor-Petter og Sigurd. Alle ønsket Morten hjertelig velkommen, og ingen er i tvil om at Mortens Rotary-kompetanse vil komme oss godt til nytte.

Så var det tid for herlig dessert (tiramisu). Deretter ble det formelle presidentskiftet gjennomført.

Tor-Petter overleverte presidentkjede og lykkeønsker til Kirsten som blir vår president i Rotary-året 2010-2011.

Petter og Gunnar på gitar og trommer, supplert av to eksterne musikere på keyboard og klarinett/saksofon, bød deretter opp til dans og noen danseløver (bl.a. Ingvald!) har vi fortsatt i klubben, heldigvis.

Sommerfesten 2010 ble nok en gang gjennomført med stil, sang, musikk og glede. I alt var vi 50 tilstede - med gjester, ektefeller og ledsagere inkludert.

Tradisjonen tro smilte  værgudene ... og stemningen var på topp.

Stor takk til Eva og Pelle som nok en gang stilte sin vakre hage til disposijon.

#####################################################