Sommerfest! - 15. juni 2011

Anne (Torsvik)
16.06.2011

Solen skinner. Evas hage blomstrer. Maten smaker. Praten går. Guvernøren skryter. Latter, glede og heder til mange. Med andre ord - en strålende sommerfest!

Det var tredje gang Evas hage tok imot. Denne gangen var vi 38 gjester. Som alltid ble det en flott markering av et flott Rotary-år. Siden bilder sier mer enn tusen ord, lar vi Tor Petter og hans kamera fortelle historien om årets vellykkete sommerfest:

Guvernør Harald Bjørgo overrakte høytidelig vårt nye charterbrev med nytt navn Oslo Vest Rotary Klubb.

Rundt bordene gikk praten - og latteren satt løst. Solen skinte. Hagen blomstrer og maten smakte.

Anne ble (svært overraskende for henne selv) utnevnt til Paul Harris Fellow av distriktsguvernør Harald Bjørgo for hennes arbeid for Polio Plus /End Polio Now.
Innkommende president Haakon lytter når Eivald , Eva, Svennik  og Per Arild  hedres av president Kirsten som klubbens nye Paul Harris Fellows for sin innsats gjennom mange år.
Fornøyde - og kanskje overraskete - PHF'ere i samlet flokk med DG Harald Bjørgo og avtroppende president Kirsten.
Erik Holbæk Jørol blir høytidelig tatt opp som medlem i Oslo Vest Rotary Klubb.

Presidentskiftet var så et faktum - selv om det blir et siste møte i Kirstens regi den 22.juni før sommerpausen inntil 10. august. Da overtar Haakon som Oslo Vest - president 2011-2012.

... og så var festen dessverre over. Først da kom regnet - i bøtter og spann. Bare se på Tor Petters mesterlige bilde: Selv regndråpene har han klart å fange!