Møtet 24. august 2011

24.08.2011

"Pensjonsreformen" - Tor Petter Gulbrandsen

Velkomsthilsen

• Presidenten ønsket Rotarykolleger og gjester velkomne.
  • Håpet middagen smakte også i dag og at alle har hatt en hyggelig stund rundt  middagsbordet. Takk til Torill på kjøkkenet.

• Foredragsholder vår egen Tor Petter (Gulbrandsen), nå også pensjonist og nettopp hjemkommet fra sin til nå lengste og mest opplevelsesrike ferie
  • Inger Bordewich, Akersborg RK
  • Terje Johannesen, Røa RK
  • Synnøve Austenå, Akersborg RK
  • Harald Barstad

Presidentens innledning

• Så er startskuddet gått for valgpropagandaen foran kommunevalget. Det meste har vel kun interesse som underholdning. Jeg holder meg mer til hva jeg ser partier og personer har stått for og gjort til nå, enn hva de sier de vil gjøre i fremtiden, i hvertfall de som har holdt på en stund. Men, meningsmålingene sier at folk skifter parti- og personpreferanser helt frem til valgdagen. At politiske beslutninger har konsekvenser for oss alle vil jo Tor Petter vise oss konkrete eksempler på i dagens foredrag.

Lystennerinnlegg - "Om informasjonsbærere.." - Svennik (Høyer)

• Gernot (Hermann Wullstein)
  • Evabeth (Astrup)

Rotarysaker

• Årsberetning og Regnskapet for 2010-11 er nå sendt ut til alle medlemmer
  • Vi håper å være klare med budsjettet i løpet av uken og få sendt det ut før kommende helg.
  • Dernest håper jeg at det kommer mange på vårt Årsmøte onsdag 31. august, om en uke.
  • Vårt vinlotteri gir heldige vinnere muligheter for en hyggelig kveld etter møtet. Kjøp lodd.
  • Skolebokutleveringen er nå etter hva jeg forstår fullbemannet. Noen nye medhjelpere har kommet til men noen har også trukket seg. Takk til alle som bidrar til en klubbøkonomi som setter klubben vår i stand til å utføre prosjekter i Rotarys ånd.
  • Fremmøteregistrering: Alle komiteledere er ansvarlige for å registrere fremmøte med navn, på sine komitemøter og rapportere til vår sekretær Ursula. Viktig for vår totale fremmøteprosent.
  • Vi trenger flere skribenter til våre websider. Det er naturlig at all komiteledere og styremedlemmer sørger for å legge ut informasjon på våre websider.

• Agnes Beathe (Steen Fosse) - Om dugnad i speiderorganisajsonen
  • Eva (Fosse) - Har forhåndsstemt- husk at man kan føre navn fra andre partier og husk at det er både bydelsutvalg og bystyre vi skal velge.
  • Anne (Torsvik) - Hva betyr "reach within..."; krever litt selvanrakelse
  • Finn (Bjerke) - Lars Torp hilser
  • Tor Petter(Gulbrandsen) - Kun store sedler er interresant for Tigris'en

Foredrag - "Pensjonsreformen" - Tor Petter (Gulbrandsen)

Vinlotteri

• Vinnere ble Morten, Eva og Agnes Beathe

Avslutning

• Takk for i dag, vel hjem og ha en fortsatt hyggelig kveld, med eller uten vin.