Sommerfesten 20. juni 2012

Tor Petter (Gulbrandsen)
23.06.2012

Fantastisk sommerfest i Evas hage!

Strålende sol, nyklipt plen, nydelig oppdekking, feststemte medlemmer og deilig spekemat fra Torill var rammen rundt nok en flott sommerfest i Evas hage på Ullern. Det ble en svært hyggelig og innholdsrik avslutning på Haakons presidentår i klubben.

På sommerfesten ble Einar Vannebo, direktør ved den internasjonale sommerskolen (ISS) ved Universitet i Oslo, utnevnt til æresmedlem av Oslo Vest Rotary Klubb. Einar Vannebo har i mange år vært en sentral støttespiller i klubbens fredsprosjekter.

Gunnar Svendsen og Knut Søraas ble begge tildelt Paul Harris Fellow for sitt fortjenstfulle virke i klubben.

Thomas Willoch ble tatt opp som medlem av klubben. Thomas er mangeårig rotarianer, og kommer nå fra Akersborg Rotary Klubb.

Alle storkoste seg i det flotte sommerværet, og president Haakon hadde forsamlingen i sin hule hånd.

Ut på kvelden fant det formelle presidentskiftet sted, og Haakon kunne overrekke presidentkjedet til Anne.

President Anne måtte arbeide hardt for å få jubelen til å legge seg da forrige års president Kirsten overrakte den spesielle Immediate Past President-nålen til Haakon.

Finn overrasket med sitt flotte og stemningsfulle saksofonspill, ledsaget av morsomme kommentarer som skapte stor stemning i forsamlingen.

Ny president Anne og nå Immediate Past President Haakon flankerer Einar Vannebo, Petter og Arne Olav. Sistnevnte har vært foreleser på ISS i 33 år!

Det ble en på alle måter flott sommerfest, og mange må takkes for sin innsats i klubben i det året som har gått. Nå tar vi oss en velfortjent sommerferie og starter opp igjen den 8. august med møte hos Arne på Nakholmen. Følg med på våre websider. God sommer!

Alle fotos: Tor Petter (Gulbrandsen)