Møtet 10. oktober 2012

Kristian (Kristiansen)
10.10.2012

"Gjengkriminalitet" - Inger-Lise Lien, Dr. Polit / Forsker

• Presidenten: "Hjertelig velkommen til dere alle, og spesielt til gjestene"
  • I kveld vil forsker Dr. polit. Inger Lise Lien orientere oss om ”Gjengkriminalitet”, men først de vanlige punktene:

• Inger-Lise Lien, Foredragsholder
  • Jürgen Marggraf-Tietgen, tidligere medlem
  • Jan Bos, Rotarianer fra Holland
  • Eva Ervik
  • Dag Angelskår

Fremmøte

• Gunnar Svendsen
  • Arne Olav Brundtland

Lystennerinnlegg - "Om naturskjønne turer.." - Britt (H. Sunde Trondsen)

• Anne Marie (Hadenius) - Nansens fødselsdag
  • Audun (Bell) - "Trekkfuglene" er på vei sydover
    • 85-års regelen
    • Ha en hyggelig jubileumsfeiring, God Jul og God Påske
  • Agnes Beathe (Steen Fosse) - Standarder

• Vi hadde en fremmøtreprosent på 60 i september: Det er virkelig gledelig og en stor fremgang.
  • Styremøte neste uke – 17 oktober. Viktigste sak blir arbeidsgruppens rapport om et eventuelt klubbfond. Andre saker mottas selvsagt.
  • På Distriktkonferansen neste helg deltar Eivald Røren, Bjørn Andreassen, Erik H. Jørol og undertegnete – mens Kristian Kristiansen vil organisere ”Young Friends”-standen i tilknytning til konferansen
  • Finansiering av neste års ”Young Friends” er i full gang.
    • Invitasjonsbrev om å være med er sendt til ca 10-12 klubber i Asker, Drammen og Lier-området samt til Nordberg og Oslo Rotary-klubb som deltok i fjor.
    • Vi vil også søke ”Fritt Ord” om støtte og har allerede sendt søknader til Distriktet og Norfo.
    • Målet er å skaffe nok finansiering til 10 deltagere finansiert av Rotary-familien.

Foredrag - "Gjengkriminalitet" - Inger-Lise Lien, Dr. Polit / Forsker

• Inger-Lise Lien er forsker ved Nasjonalt kompetansesenter for vold og traumatisk stress.
  • Hun har nylig gitt ut boka ; “I bakvendtland - kriminelle liv”, Univeristetsforlaget 2011 ISBN 978-82-15-01885-0

Avslutning - Trekning i vinlotteriet. Vel hjem.